Home » D:News » Șase motive pentru care ne plac adidașii Converse

Șase motive pentru care ne plac adidașii Converse

Șase motive pentru care ne plac adidașii Converse
Publicat: 20.11.2020

Cunoscuți adesea sub numele de Chuck Taylors (sau Chucks), adidașii Converse sunt mult mai mult decât o marcă populară de pantofi.

În acest moment, adidașii Converși au ajuns în lista de lucruri pe care le putem numi adevărate „icons”. Milioane de oameni probabil își consideră în acest moment dulapurile incomplete fără cel puțin o pereche de Converse.

Cu toate acestea, ce au făcut adidașii Converse să devină un articol vestimentar atât de esențial pentru cei mai mulți dintre noi? Să aruncăm o privire mai atentă asupra câtorva din motivele pentru care îi iubim.

1. Versatilitate

Este o concepție greșită obișnuită că adidașii Converse merg bine numai cu blugi, pantaloni scurți sau alte opțiuni ultra-casual. Unul dintre cele mai interesante look-uri din ziua de astăzi combină atmosfera casual a adidașilor sau a pantofilor sport cu articole mai sofisticate, cum ar fi rochii sau costume. Converse, în special, merg cu practic orice articol vestimentar.

Folosește perechea ta de Converse pentru a adăuga fler și personalitate aspectului tău preferat de weekend. Poartă-i cu blazere și fuste pentru o curiozitate fermecătoare. În plus, Converse vine într-un întreg curcubeu de culori, deci există mult spațiu pentru creativitate în ceea ce privește modul în care îți combini aspectul.

2. Istorie

Există mărci populare de pantofi și mai există legende. Converse este o legendă, de fapt, datorită istoriei sale îndelungate și prezenței sale constante în cultura pop. De fapt, Converse există încă din 1908 și foarte puțin s-a schimbat de atunci în design-ul acestor adidași.

În plus, Chucks sunt un reper important în modă, de care nu se feresc nici vedetele. O poți vedea pe Ellen DeGeneres purtând o pereche în emisiunea ei într-o zi și pe Beyonce purtând o pereche de incaltaminte Converse pentru a explora New York City la pas în altă zi.

3. Accesibilitate

Cei mai mulți dintre noi suntem obișnuiți ca pantofii cei mai eleganți și la modă să fie, de asemenea, scumpi. Nu este cazul cu adidașii Converse. De fapt, poț cumpăra o pereche minunată de Chuck Taylors pentru mult sub 100 de euro. Cu alte cuvinte, o pereche de Converse poate fi cumpărată confortabil chiar și din salarii modeste.

De asemenea, vei obține cea mai bună valoare pentru bani tăi atunci când alegi adidași Converse. Gândește-te la caracteristici precum construcția durabilă, talpile cu tracțiune ridicată și designurile simplificate, care se simt la fel de bine pe cât arată.

4. Expresia personală

Chucks nu sunt doar adidași la modă pe care îi poți purta aproape oriunde. Sunt, de asemenea, pantofi care permit multă exprimare personală. Poți să îți personalizezi perechea de adidași Converse oricum dorești. Combină stilurile și culorile pentru a crea perechi unice de adidași pentru evenimente precum petreceri, jocuri și multe altele!

Nu găsești nuanța, modelul sau stilul potrivit pentru o ținută pe care o îmbraci? Converse îți va permite chiar să iei locul designerului și să îți creezi propria pereche.

5. Confort

Cu toții avem o pereche preferată de blugi care pare să fie mai bună pe măsură ce avansează în vârstă. Cu cât o porți mai mult, cu atât arată mai bine. Pur și simplu devine tot mai moale și mai confortabilă. În mod normal, acest lucru nu s-ar întâmpla în cazul unui pantof, dar se întâmplă dacă pantoful în cauză este de la Converse.

Adidașii Converse, precum clasicii Chuck negru, arată normal atunci când sunt nou-nouți. Cu toate acestea, converșii îmbătrânesc precum o face un vin fin. Sunt tipul de pantof pe care îl poți colecționa și păstra, în loc să îl înlocuiești atunci când începe să arate puțină uzură.

6. Practic

Dacă ești ca majoritatea oamenilor, îți plac adidașii Converse pentru că sunt confortabili și eleganți. Cu toate acestea, merită menționat și ce alegeri practice sunt. Datorită versatilității lor, sunt un pantof excelent în care să călătorești. Poți să îi porți în drum spre destinație, indiferent de modul în care călătorești, sau să îi înghesui ușor în valiză. Apoi, odată ajuns, poți purta acei adidași Converse cu absolut orice.

Aceștia sunt, de asemenea, pantofi care necesită îngrijire minimă pentru a arăta bine. Desigur, poți curăța manual converșii, dacă preferi, dar îi și poți arunca pur și simplu în mașina de spălat pe jos atunci când se murdăresc puțin.

Cu alte cuvinte, adidașii Converse sunt una dintre singurele opțiuni de încălțăminte care acoperă toate nevoile.

Cum să îi porți

Iată câteva idei pentru a purta o pereche de adidași Converse:

– Rochie / fustă maxi – Poți combina o rochie maxi casual cu adidași Converse albi. Chiar dacă look-ul este casual, există cu siguranță ceva drăguț și sexy la el.

– Colanți – Aceasta este una dintre acele ținute care sunt foarte confortabile și rapid de asamblat. Alege o pereche de colanți negri și simpli, asociați cu Converse albi și o jachetă confortabilă de baseball.

– Pantaloni scurți și un pulover confortabil – Știi acele seri frumoase de sfârșit de vară, când vremea este încă caldă, dar uneori surprinde cu o adiere răcoritoare? Această ținută pare o opțiune excelentă pentru acele nopți. Un look confortabil și casual, cu pantaloni scurți de jeans și un pulover tricotat.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase