Home » D:News » BOOSTEROID, vesti bune pentru copii si pentru pasionatii de gaming

BOOSTEROID, vesti bune pentru copii si pentru pasionatii de gaming

Mihaela Stoica 12.01.2020
BOOSTEROID, vesti bune pentru copii si pentru pasionatii de gaming

Pentru a utiliza serviciul celor de la BOOSTEROID ai nevoie de un PC, laptop, tableta sau telefon si o conexiune la internet.

BOOSTEROID cea mai tare platforma de Cloud Gaming vine cu o super-oferta de Ziua Nationala a Romaniei: 4.99 euro pe luna, valabil doar pe 1 Decembrie 2020!

 “Cine sunt cei de la BOOSTEROID.com ?”

BOOSTEROID este o companie care a devenit in scurt timp un competitor international pe piata de cloud-gaming sau pe intelesul tuturor “gaming in browser”. Pentru a utiliza serviciul celor de la BOOSTEROID ai nevoie de un pc, laptop, tableta sau telefon si o conexiune la internet. Astfel te vei putea bucura de cele mai noi si mai solicitante jocuri, direct in browserul de internet fara a mai avea nevoie de un dispozitiv performant. Practic in loc sa achizitioneze o consola de gaming de peste 500 de euro copiii se pot juca acum cu doar 4.99 Euro)*

Intra in fascinanta lume a gaming-ului si ia parte la cele mai tari aventuri!

Companiile Boosteroid, Intel și ASUS fac echipă pentru a construi o platformă de jocuri online puternică și scalabilă, prin care permit oricui să joace chiar și jocurile care consumă cele mai multe resurse de pe orice dispozitiv.

Provocare

Inspirat de succesul furnizorilor de servicii cloud hiperscale, Boosteroid a dorit să construiască o platformă foarte scalabilă. Compania a colaborat cu Intel și ASUS pentru a primi ajutor la dezvoltarea și îmbunătățirea soluției sale globale. Abilitatea de a scala cu încredere împreună cu capabilitatea de a oferi performanțe cu latență redusă și eficiențe operaționale cerute de afacerea sa a fost cheia succesului.

Soluţie

Pentru a aborda scalabilitatea și problemele de performanță, Boosteroid colaborează cu Intel și ASUS. Intel și ASUS au ajutat Boosteroid să aleagă hardware-ul serverului corespunzător, cum ar fi procesoarele și unitățile SSD. O echipă de experți Intel a ajutat, de asemenea, Boosteroid să utilizeze Intel® VTune ™ Profiler. Acest lucru a permis Boosteroid să optimizeze performanțele hardware-ului și performanțele modulului său special de captare video, oferind o experiență excelentă de joc în cloud.

Rezultate

Platforma hardware, combinată cu modulul optimizat oferă un răspuns aproape instantaneu la joc și nu cere jucătorilor să descarce niciun software. Clienții pot juca cei mai pretențioși jocuri, chiar și fără un PC sau o consolă de top. Platforma extrem de scalabilă va permite Boosteroid să țină pasul cu creșterea numărului de clienți și să pună la dispoziția acestora noile dezvoltări de jocuri.

Iți recomandăm