Home » D:News » Un fost șef al securității spațiale a Israelului afirmă că Pământul colaborează cu o federație galactică

Un fost șef al securității spațiale a Israelului afirmă că Pământul colaborează cu o federație galactică

Un fost șef al securității spațiale a Israelului afirmă că Pământul colaborează cu o federație galactică
Credit foto: Shutterstock
Publicat: 12.12.2020

Fostul șef al programului de securitate spațială al Israelului, Haim Eshed, a susținut că o federație galactică a fost în contact cu guvernele țării sale și al Statelor Unite, dar a cerut păstrarea secretului existenței lor.

Haim Eshed este un fost general care a fost timp de 29 de ani șeful programului de securitate spațială al Israelului, în timp ce era și profesor la Institutul Tehnologic Israelian (mai cunoscut ca Technion).

Din această cauză este văzut ca o persoană care ar ști mai multe dintre secretele spațiale decât cei care lansează teorii despre extratereștrii pe Youtube. Cu toate acestea, afirmațiile lui recente dintr-un interviu pentru Yedioth Aharonoth, cel mai mare ziar cu plată din Israel, sunt văzute cu un amestec de scepticism și satiră.

GALERIE FOTO

„Există un acord între guvernul SUA și extratereștrii. Au semnat un contract cu noi pentru a face experimente aici. Și ei cercetează și încearcă să înțeleagă întreaga structură a universului și ne vor ca ajutoare”, a spus Eshed pentru Yedioth.

Acest contact nu provine doar din lumi aflate dincolo de Sistemul Solar, a adăugat Eshed. „Există o bază subterană în adâncurile planetei Marte, unde se află reprezentanții lor, precum și astronauții noștri americani”, a mai spus el.

L-au făcut extratereștrii pe Donald Trump să tacă?

Ideea că americanii ar fi putut să ajungă pe Marte fără ca altcineva să observe nu este cea mai puțin probabilă parte a mărturisirilor făcute de fostul șef al programului israelian de securitate spațială.

Haim Eshed a susținut că Donald Trump a fost pe cale să dezvăluie totul, înainte ca extratereștrii să-i spună: „Stai, lasă oamenii să se liniștească mai întâi”, adăugând că „nu vor să înceapă isteria în masă”.

Lăsând la o parte întrebarea de ce Eshed nu a fost redus la tăcere în același mod, ideea că oricine, inclusiv extratereștrii, ar putea să-l oprească pe Trump să spună ceva nu este văzută ca fiind credibilă, notează IFL Science.

„Dacă aș fi spus de acum cinci ani asta, aș fi fost internat în spital. Oriunde m-am dus cu asta, în mediul academic, ei au spus: omul și-a pierdut mințile. Astăzi vorbesc deja diferit. Nu am nimic de pierdut. Mi-am primit diplomele și premiile, sunt respectat în universitățile din străinătate, unde și tendința se schimbă”, a mai spus Eshed, care s-a retras din funcție în 2010 și, cel mai probabil, a pierdut accesul la informații secrete.

Potrivit acestuia, în afară de oficialii guvernamentali și astronauți, pe Marte s-ar mai afla și numeroși oameni de știință care ar verifica existența Federației și ar coopera cu extratereștrii în cercetare.

Haim Eshed urmează să își lanseze în curând o carte și este posibil ca prin afirmațiile pe care le face să vrea să îi crească notorietatea.

Vă recomandăm să citiți și:

Trump insistă că armata Statelor Unite i-ar putea înfrânge pe extratereștri, dacă există cu adevărat

Reacția Egiptului după ce Elon Musk a spus că piramidele au fost construite de extratereştri

De ce cred cercetătorii că extratereștrii ar gândi mai degrabă precum caracatițele, nu ca oamenii

Extratereştrii nu se află la originea impulsurilor radio rapide

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase