Home » D:News » Noul SUV 100% electric de la Volvo. Compania va produce doar maşini electrice în mai puţin de 10 ani

Noul SUV 100% electric de la Volvo. Compania va produce doar maşini electrice în mai puţin de 10 ani

Publicat: 05.07.2021

Volvo a prezentat primele imagini cu conceptul noului SUV 100% electric. Conceptul noului SUV este pionierul platformei EV, pe care Volvo vrea să o dezvolte.

Noua maşină va avea un design futuristic, cu portiere care se deschid de la mijlocul maşinii şi va fi dotată cu un sistem de condus autonom.

CEO-ul Volvo a vorbit despre planul companiei

Tesla are motive serioase să fie cu ochii pe lansarea acestui model, deoarece poate fi un concurent al SUV-ului său, Tesla Model X. Volvo a anunţat că îşi doreşte ca întreg parcul auto să devină 100% electric până în anul 2030, potrivit Mediafax.

CEO-ul Volvo a vorbit despre planul companiei: „Nu poate fi decât o singură viziune pe termen lung. Iar aceasta este: 100% sigură, 100% sustenabilă şi 100% mai productivă pentru a deveni liderul”, spune Martin Lundstedt.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase