Home » D:News » OFICIAL. Go4it.ro – site-ul cu cele mai multe afișări din domeniul Știință și tehnologie în luna septembrie

OFICIAL. Go4it.ro – site-ul cu cele mai multe afișări din domeniul Știință și tehnologie în luna septembrie

OFICIAL. Go4it.ro – site-ul cu cele mai multe afișări din domeniul Știință și tehnologie în luna septembrie
Publicat: 07.10.2021

Site-ul de știinta & tehnologie www.go4it.ro deținut de Grupul Gândul a înregistrat în luna septembrie 2021, aproape 5 milioane de afișări, conform datelor SATI.

Site-ul www.go4it.ro a fost lansat în anul 2007 ca o extensie online a revistei glossy „go4it!”, editată de Publimedia și distribuită lunar împreuna cu Ziarul Financiar, site-ul propunându-și să-i ajute pe cititori să traiasca o viață „complet digitală”.

În luna noiembrie 2019 site-ul a fost preluat de la Grupul Mediafax împreună cu alte titluri care acum fac parte din Grupul Gândul, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc, iar în luna mai 2020 site-ul a fost relansat pe o platformă nou, cu un design nou, de ultimă generație.

În cei 13 ani de presă online, go4it.ro a înregistrat mai multe vârfuri de audienţă, dar cel din data de 1 septembrie 2020 este unul record, respectiv 103.492 cititori unici.

Site-ul prezintă informații, sfaturi, review-uri și păreri ale altor utilizatori pentru toate situațiile în care vizitatorul go4it.ro se poate afla: Știri și articole, Telefoane mobile, Muzică și filme, Social media și Jocuri.

Echipa redacţională mulţumeşte tuturor cititorilor și parteneilor săi pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe site-urile şi produsele video din cadrului Trustului Gândul pentru a citi ştirile zilnice: www.gandul.ro, emisiunile Gandul News de la orele 17.00, respectiv 20.30, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, emisiunea CANCAN News de la ora 21.30, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.csid.ro, emisiunea CSID Live, www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromâniei.ro.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase