Un profesor de la Stanford spune că a analizat fragmente metalice de la OZN-uri

15 12. 2021, 13:00

Garry Nolan, profesor la Universitatea Stanford, a început să citească romane științifico-fantastice încă din copilărie și și-a făcut o reputație după ce a dovedit că un presupus schelet de extraterestru apărut în mediul online nu era deloc extraterestru folosind genetica și biologia.

„Comunitatea OZN-urilor nu a fost prea încântată după ce am spus asta. Însă, până la urmă, adevărul se află în știință”, a declarat recent Nolan.

Totuși, profesorul de la Stanford nu este la fel de sceptic în privința fenomenelor aeriene neidentificate (UAP), termenul preferat de guvernul american pentru OZN-uri. După ce agenții CIA l-au contactat, Nolan a spus că guvernul l-a rugat să analizeze date și dovezi de la piloți care s-au apropiat de astfel de presupuse fenomene.

Profesorul a analizat fragmente metalice de la OZN-uri

„Nici nu trebuie să fii doctor în medicină ca să înțelegi că este o problemă. Unii dintre ei au avut leziuni cerebrale grave. Tocmai asta m-a făcut să mă implic”, a explicat Nolan.

Profesorul a spus că a analizat, de asemenea, în jur de 10 sau 12 fragmente metalice de la așa-zise prăbușiri de OZN-uri la solicitarea guvernului, iar unele mostre „nu respectă aceleași reguli” ca materialele create de oameni, astfel ducând la posibilitatea că ar putea fi bucăți de tehnologie pe care noi nu o înțelegem deocamdată.

Guvernul păstrează date despre cazuri medicale ciudate sau unice și le analizează mai târziu

„Să spunem că noi nu aveam astăzi tranzistoare și unul dintre aceste obiecte arunca o bucată uriașă de germaniu dopat cu alte elemente, sau aceste mici tranzistoare. Noi nu am ști deloc cum funcționează și ne-am întreba: de ce ar introduce cineva germaniu cu aceste impurități ciudate? Ce este asta?”, a explicat Nolan.

Profesorul a mai precizat că guvernul păstrează date despre cazuri medicale ciudate sau unice și le analizează mai târziu, atunci când suficiente cazuri asemănătoare pot oferi indicii. Bineînțeles, doar pentru că agenții federali adună informații despre fenomene misterioase nu înseamnă că nu poate exista o explicație perfect rezonabilă.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Fost astronaut: Cine crede că OZN-urile sunt extratereștri, acela este un idiot

O nouă filmare, surprinsă de Marina SUA, arată un OZN sferic care dispare brusc în ocean

Un fost senator american susține că Armata SUA nu i-a dat voie să vadă rămășițe de OZN

Pentagonul confirmă că imaginile cu un OZN în formă de piramidă sunt autentice