Home » D:News » Ce au descoperit organizațiile de caritate din Marea Britanie printre donațiile de Crăciun

Ce au descoperit organizațiile de caritate din Marea Britanie printre donațiile de Crăciun

Ce au descoperit organizațiile de caritate din Marea Britanie printre donațiile de Crăciun
Foto: Shutterstock
Publicat: 28.12.2021

Dinți falși, un scorpion în formaldehidă și o unealtă de castrare a mieilor au fost printre cele mai ciudate obiecte aruncate în cutiile de donații ale unei organizații de caritate în acest an.

Organizația Barnardo’s a dezvăluit o listă de obiecte bizare lăsate de donatori la unele dintre cele 620 de puncte de colectare din Marea Britanie, în cadrul unui apel adresat oamenilor de a oferi cadouri de Crăciun nedorite, relatează BBC.

O felie de pizza și cordonul ombilical al unui bebeluș figurează, de asemenea, pe listă.

Care sunt toate donațiile de Crăciun care au surprins organizația

Personalul din Rotherham, South Yorkshire, a rămas cu gura căscată când a primit un vas care conținea nouă molari umani și o pungă de haine pentru copii care conținea cordonul ombilical uscat și o clemă de buric. Iar voluntarii din Catterick, North Yorkshire, au fost surprinși de descoperirea unei felii de pizza în haina unui bărbat.

Un set de dinți falși a fost, de asemenea, găsit în interiorul unei genți donate în Glasgow.

Scorpionul conservat a fost donat între timp unei universități locale din Scoția de către angajații din St Andrews.

Alte donații bizare sunt o pungă de mușchi – Worksop, Nottinghamshire, o „unealtă de curățat fundul” – Gravesend, Kent, dinți falși – Glasgow, o unealtă de castrare a mieilor – Kendal, Cumbria, molari umani – Rotherham, South Yorkshire, mai multe bucăți de morcovi – Wolverhampton, West Midlands, o sticlă pentru urină – Lincoln, o perie de toaletă folosită – Conwy, Țara Galilor și tablete de Viagra – Rotherham, South Yorkshire.

Un magazin din Londra a primit un set de patru portrete ale unor personalități istorice în rame asortate – înfățișându-i pe dictatorul fascist italian Benito Mussolini, liderul comunist chinez Mao Zedong, Vlad Țepeș – cunoscut și sub numele de Dracula – și fostul prim-ministru Margaret Thatcher.

Nu este prima dată când Barnardo’s primește obiecte neobișnuite. Printre livrările anterioare ciudate se numără o pasăre moartă în Glasgow și o cușcă de hamster care încă mai conținea fostul său ocupant decedat în Warrington, Cheshire.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase