Home » D:News » România ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret din 2028

România ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret din 2028

România ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret din 2028
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 25.01.2022

Oficialii COSR i-au prezentat premierului Nicolae Ciucă inițiativa de a înscrie România pe lista țărilor care ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret din 2028, informează Executivul.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a avut o întrevedere cu oficiali ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român la Palatul Victoria.

„Participanții au analizat stadiul pregătirilor pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing și starea infrastructurii sportive de înaltă performanță. Premierul și-a exprimat susținerea față de consolidarea bazelor sportive, subliniind necesitatea abordării cu maximă seriozitate a pregătirii sportivilor. În cadrul dialogului, oficialii COSR au prezentat inițiativa de a înscrie România pe lista țărilor care ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret din 2028”, potrivit comunicatului de presă al Guvernului.

La întâlnire au participat președintele COSR, Mihai Covaliu, și secretarul general al COSR, George Boroi, alături de consilierul onorific al premierului, Gheorghe Popescu.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase