Home » D:News » Unul dintre consilierii lui Putin ar fi demisionat și ar fi fugit din Rusia

Unul dintre consilierii lui Putin ar fi demisionat și ar fi fugit din Rusia

Publicat: 24.03.2022
Unul dintre consilierii lui Putin ar fi demisionat și ar fi fugit din Rusia
Sursa foto: Profimedia

Un apropiat al lui Putin ar fi demisionat din guvern și ar fi fugit din Rusia. Este vorba despre consilierul Anatoly Chubais, anunță Sky News.

Cosilierul ar fi demisionar și apoi ar fi ugit din țară ceea ce ar putea reprezenta un semn important privind evoluția politică de la Kremlin, potrivit Reuters.

Sursele arată că Anatoly Chubais, un reformator veteran și emisar climatic, ar fi împotriva invaziei Ucrainei și nu are intenția de a se întoarce în Rusia.

Kremlinul a confirmat demisia consilierului lui Vladimir Putin

Unul dintre puținii reformatori de la începutul anilor 1990 care au rămas în guvernul Putin, menținând în același timp legăturile cu Occidentul, Chubais ar fi oficialul de cel mai înalt nivel care a părăsit Rusia de la începutul războiului până în prezent.

Kremlinul a confirmat demisia consilierului lui Vladimir Putin. Reprezentanții președintelui rus au mai spus că decizia îi aparține consilierului și că nu se știe în ce loc a plecat acesta, potrivit Mediafax.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase