Home » D:News » Noi schimbări în grila de video GÂNDUL: ProSport Live se mută la 18.30 iar Marius Tucă Show de la 20.00

Noi schimbări în grila de video GÂNDUL: ProSport Live se mută la 18.30 iar Marius Tucă Show de la 20.00

Noi schimbări în grila de video GÂNDUL: ProSport Live se mută la 18.30 iar Marius Tucă Show de la 20.00
Marius Tucă Show de pe Gândul.ro se mută de la ora 20.00
Publicat: 04.04.2022

Emisiunea ProSport Live, moderată de jurnalistul Victor Vrînceanu, trece la ora de vară de luni, 4 aprilie și începe de la ora 18.30 pe site-ul ProSport si pe pagina de YouTube ProSport. Cele mai importante informații din fotbalul românesc și cele mai „fierbinți” subiecte din sportul autohton vor fi dezbătute în direct.

ProSport.ro este site-ul pe care românii au petrecut cel mai mult timp în luna martie, cu o medie de 16 minute și 25 de secunde, conform datelor furnizate de SATI (Studiul de Audiență și Trafic de Internet).

Emisiunea ProSport Live, moderată de jurnalistul Victor Vrînceanu, trece la ora de vară

În același timp, emisiunea Marius Tucă Show de pe Gândul.ro se mută de la ora 20.00 și poate fi urmărită atât pe site-ul Gândul.ro, cât și pe canalul de YouTube Gândul, mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, si pe paginile de Facebook Gândul și Marius Tucă.

Site-urile PROSPORT și GÂNDUL fac parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase