Home » D:News » Germania va renunța la combustibilul rusesc „cât mai repede posibil”, dar nu poate imediat

Germania va renunța la combustibilul rusesc „cât mai repede posibil”, dar nu poate imediat

Germania va renunța la combustibilul rusesc „cât mai repede posibil”, dar nu poate imediat
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 08.04.2022

Germania va înceta să mai folosească combustibil rusesc „cât mai repede posibil”, dar nu poate imediat, a declarat un ministru german.

Germania va înceta să mai folosească petrolul și gazele rusești „cât mai repede posibil”, dar dacă ar face acest lucru imediat ar provoca prea multe daune economice în țară, a declarat, miercuri, ministrul de finanțe Christian Lindner, potrivit CNN.

Uniunea Europeană va impune noi sancțiuni Rusiei

Șefa Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen, a declarat că Uniunea Europeană va impune noi sancțiuni Rusiei, probabil pentru gaz și petrol.

UE și-a anunțat planurile de a impune al cincilea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei, inclusiv o interdicție de import a cărbunelui rusesc.

„Acestea nu vor fi ultimele noastre sancțiuni. Așa cum am spus deja. Da, acum am interzis cărbunele, dar acum trebuie să ne uităm la petrol”, a spus Ursula Von der Leyen, potrivit Mediafax.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase