Home » D:News » Marius Tucă Show începe miercuri, 13 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe miercuri, 13 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe miercuri, 13 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială
Antropologul Marian Munteanu, liderul manifestanţilor din Piaţa Universităţii
Publicat: 12.04.2022

Antropologul Marian Munteanu, liderul manifestanţilor din Piaţa Universităţii a începutul anilor ’90, vorbește despre resetarea valorilor lumii de astăzi, aflată, mai mult cu fiecare zi, pe marginea prăpastiei învrăjbirii noastre.

Acesta punctează, prin prisma propriei experiențe, dar și a contextului pe care îl trăim, care sunt calitățile unui bun lider, mai ales în vremea războiului. Cum privește Marian Munteanu PNL-ul de astăzi, în antiteză cu PNL-ul de altădată?

Ce spune despre vulnerabilitățile, deciziile și cutumele statului român în perioada pandemiei și, acum, a războiului din Ucraina? Au fost lecții, nu doar de învățat, ci și de aplicat de către politicienii noștri?

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase