Home » D:News » Sofia Vicoveanca invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Sofia Vicoveanca invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Sofia Vicoveanca invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene
Urmărește interviul integral cu Sofia Vicoveanca, sâmbătă, 7 mai, de la ora 19
Publicat: 05.05.2022

Interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca este invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA de sâmbătă, 7 mai, începând cu orele 19.00.

Sofia Vicoveanca – care s-a născut într-o localitate de lângă Cernăuți (astăzi în Ucraina), fiind unul dintre cei patru copii ai familiei de negustori Gheorghe și Veronica Fusa – a povestit despre cum l-a cunoscut pe tatăl ei la 7 ani după ce s-a întors din război.

De asemenea, a povestit și despre cum sunt sărbătorile pentru ea, despre experiența e care a trait-o în Kenya și despre faptul ca este ‘’măritată cu Facebook-ul’’.

Urmărește interviul integral cu Sofia Vicoveanca, sâmbătă, 7 mai, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Adrian Artene publică în presa naţională din 1996. Este dublu licenţiat în Jurnalism şi Drept, a absolvit şi două mastere în Teologie şi Ştiinţe Penale. Este autorul cărţii” Mafia Statală”, dar şi a volumelor de poezii” Iubirile pentru care a plâns şi Dumnezeu” şi ”Punctuaţia iubirii”.

Este membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti şi, totodată, al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România. Deţine numeroase premii pentru presă de investigaţie, dar şi premii literare.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase