Home » D:News » Cum va fi vremea în următoarele săptămâni? Meteorologii au anunțat la ce temperaturi să ne așteptăm

Cum va fi vremea în următoarele săptămâni? Meteorologii au anunțat la ce temperaturi să ne așteptăm

Publicat: 14.06.2022
Cum va fi vremea în următoarele săptămâni? Meteorologii au anunțat la ce temperaturi să ne așteptăm
Credit foto: Pixabay

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, din 20 iunie până pe 11 iulie. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru următoarele 4 săptămâni.

Săptămâna 13 – 20 iunie

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea nord-vestică a acesteia.

Săptămâna 20 – 27 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 27 iunie – 4 iulie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui deficit local în sud-vest.

Săptămâna 4 – 11 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile nordice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase