Home » D:News » Două persoane, salvate după ce au căzut într-un rezervor plin cu ciocolată

Două persoane, salvate după ce au căzut într-un rezervor plin cu ciocolată

Publicat: 14.06.2022
Două persoane, salvate după ce au căzut într-un rezervor plin cu ciocolată
Credit foto: Pixabay

Două persoane au fost salvate după ce au căzut într-un rezervor plin de ciocolată la fabrica Mars M&M din Pennsylvania, au anunțat autoritățile, citat de CNN.

Ambii pacienți au fost transportați la spital, a declarat supervizorul adjunct Nick Schoenberger de la dispeceratul 911 din Lancaster County.

„Un pacient a fost transportat pe cale terestră și o persoană a fost transportată cu elicopterul”, a spus Schoenberger, scrie Mediafax.

Nu se cunoaște amploarea rănilor lor

„Echipele de pompieri i-au scos direct din rezervor”, a declarat Brad Wolfe, supervizor de comunicații pentru dispeceratul 911 din Lancaster County, pentru CNN. „A trebuit făcută o gaură în partea laterală a rezervorului pentru a-i scoate”, a spus el.

Wolfe a spus că nu este clar cum au căzut oamenii în rezervorul de ciocolată.

Un purtător de cuvânt al Mars Wrigley a declarat pentru CNN: „Gestionăm în mod activ situația și principalul nostru obiectiv este să sprijinim echipele de urgență de la fața locului”.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase