Home » D:News » Marius Tucă Show începe marți, 28 iunie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe marți, 28 iunie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe marți, 28 iunie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială
Publicat: 28.06.2022

Prof. Dr. Alexandru Rafila, actualul ministru al Sănătății și fost reprezentant al României la OMS, vorbește la Marius Tucă despre sănătatea noastră cea de toate zilele.

Ce spune ministrul Sănătății despre posibilitatea de infectare cu variola maimuţei, când va sosi în România vaccinul împotriva acestei noi boli, cât de periculos este vibrionul holerei depistat în probele de apă pe plaja Vadul lui Vodă, dar şi cât de mare este riscul de a ne infecta cu COVID-19 în condiţiile în care numărul de cazuri oficiale este în creştere.

Alexandru Rafila face o radiografie a sănătății din România. Ce ne așteaptă din toamna și cât se periculoase sunt, în special, pentru psihicul omului aceasta baleiere de la un val al pandemiei la altul.

Cat de sănătoasă este în tara noastră comunicarea dintre autorități și cetatean și cum facem ca mesajul sa ajungă cât mai corect și mai eficient la cei care au nevoie sa ia decizii pentru viata și pentru sănătatea lor?

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase