Home » D:News » Marius Tucă Show începe joi, 28 iulie, de la ora 20.00, pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe joi, 28 iulie, de la ora 20.00, pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe joi, 28 iulie, de la ora 20.00, pe gandul.ro
Publicat: 27.07.2022

Temerile, neîncrederea, avalanșa de informații negative par să dea, de multe ori, tonul vieții noastre. De mai bine de doi ani, trăim o (eternă ) pandemie, așteptând mereu încă și încă un val, un război dureros de nemilos, dar mai presus de toate avem, inoculată o pandemie a anxietății.

Eugen Popa, specialistul în hipnoză și autohipnoză, vorbește la „Marius Tucă Show” despre cum ne depășim fricile care ne domină viața, despre cum ne putem păstra sănătatea mintală și fizică, în ciuda vremurilor deloc ușoare pe care le trăim.

Ce beneficii are hipnoza și cine o poate practica? Cum poate ajuta hiptoza în schimbarea mentalității? Care sunt pilonii care stau la baza dezvoltării minții umane? Resemnare sau încredere? Frică sau curaj? Anxietate sau liniște? Cum facem alegerile corecte, dar și cum reușim să ne liniștim mintea și sufletul?

Află totul doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Tags:
Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase