Home » D:News » Marius Tucă Show începe miercuri 3 august, de la ora 20.00, pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe miercuri 3 august, de la ora 20.00, pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe miercuri 3 august, de la ora 20.00, pe gandul.ro
Publicat: 02.08.2022

Politologul Alina Mungiu-Pippidi face, împreună cu Marius Tucă, o analiză despre cum arată, cum se trăiește, ce aer se respiră și cum se guvernează în România anului 2022.

Cine conduce cu adevărat România? Ciucă, viitor președinte? Iohannis, un job la NATO? Pentru cine se vor arunca zarurile puterii, într-o perioadă în care pandemia și războiul resetează reguli, sfere de influență și de putere? Sunt serviciile secrete marii influenceri pe zona politică în România?

O discuție pe bune despre o Românie aflată mereu la răscruce de…interese. Până la urmă, cum arată generația și geopolitica viitorului? Care sunt marii perdanți șin marii câștigători din tragedia unui război și a unei pandemii?

“M-am gândit adesea că politica este o treabă prea serioasă ca s-o încredinţăm politicienilor”  (Eugène Ionesco)

Cele mai importante discuţii doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Tags:
Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase