Home » D:News » Marius Tucă Show începe joi, 4 august, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe joi, 4 august, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Publicat: 03.08.2022
Marius Tucă Show începe joi, 4 august, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Ion Cristoiu comentează cele mai importante evenimente ale lumii de astăzi. Prin prisma experienței sale de gazetar cu patalama, invitatul lui Marius Tucă îți spune cine schimbă soarta lumii. Cine dă mai mult. Cine negociază mai bine.

Cine este marele câștigător sau marele perdant din bătălia armelor, a orgoliilor și obsesiilor mai marilor planetei? Ce se întâmplă cu presa din România? Își permite România să renunțe la coaliția de guvernare în contextul declarațiilor premierului Ungariei? Care sunt șansele partidelor politice la alegerile din 2024 și ce se ascunde în spatele pierderii încrederii românilor în președintele ales? Încearcă PNL să se delimiteze de Iohannis?

„Din moment ce un politician niciodată nu crede ceea ce spune, este surprins când alții îl cred.” (Charles de Gaulle)

O nouă ediție pe mariustuca.ro, gandul.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Tags:
Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase