Home » D:News » Marius Tucă Show începe marți, 9 august, de la ora 20.00, pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe marți, 9 august, de la ora 20.00, pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe marți, 9 august, de la ora 20.00, pe gandul.ro
Publicat: 08.08.2022

Gen (r) Virgil Bălăceanu face o radiografie a celor 167 de zile de război ruso-ucrainean. Mai este loc de negocieri pe bune după acest nemilos și dureros război al armelor? Ce vizează și la ce visează în continuare orgoliul de dictator al lui Vladimir Putin? Cât și la ce este dispus să renunțe președintele Zelenski?

O discuție cu cărțile pe masă despre un război care a schimbat direcția unei întregi lumi, despre vulnerabilități, alianțe și strategii, dar și despre orgolii și conflicte, niciodată rezolvate, care au sacrificat soarta unor oameni nevinovați.

Care sunt previziunile acestei lumi, aflată la intersecția dintre un război, o pandemie, dar și a infinite și neștiute interese pentru a se afla la cele mai puternice butoane ale puterii?

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Tags:
Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase