Home » D:News » Marius Tucă Show, ediție de colecție. Filmul “Cea mai iubită dintre pământeni”, vineri, ora 20.00, pe gândul.ro

Marius Tucă Show, ediție de colecție. Filmul “Cea mai iubită dintre pământeni”, vineri, ora 20.00, pe gândul.ro

Marius Tucă Show, ediție de colecție. Filmul “Cea mai iubită dintre pământeni”, vineri, ora 20.00, pe gândul.ro
Publicat: 12.08.2022

Marin Preda și Aurora Cornu. O poveste de dragoste dincolo de timp și spațiu. O viață care bate filmul. O iubire care a sfidat, prin intensitate și prin puterea trăirilor, vremurile.

Scriitoarea Aurora Cornu, cea mai iubită dintre femei, cea mai iubită dintre pământeni. Un film despre o iubiri care unesc întru Veșnicie. Despre emoție, creație, orgolii nestinse, declarații de dragoste și scrisori trimise mereu cu emoția acelui început fără de sfârșit.

Au fost odată, pentru eternitate, Marin Preda și Aurora Cornu…

“Aşa se explică de ce înainte de a fi cea mai iubită dintre pământeni /Ai fost cea mai iubită dintre ape, dintre mări” (Marius Tucă – ‘’Am să te iubesc până la începutul lumii (încheiere)’’)

Tags:
Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase