Home » D:News » (P) Cum să faci unghii cu polygel la tine acasă?

(P) Cum să faci unghii cu polygel la tine acasă?

(P) Cum să faci unghii cu polygel la tine acasă?
Publicat: 20.10.2022

Întreținerea manichiurii poate fi dificilă – atunci când o unghie se strică, întreaga manichiură este ruinată. În plus, se pune întrebarea dacă îți distrugi sau nu unghiile cu produse precum acrilice sau geluri.

Întreținerea manichiurii poate fi dificilă – atunci când o unghie se strică, întreaga manichiură este ruinată. În plus, se pune întrebarea dacă îți distrugi sau nu unghiile cu produse precum acrilice sau geluri. Cu toate acestea, unghiile întreținute și frumoase te pot face să te simți ca o divă – ca să nu mai vorbim că îți poți scoate în evidență personalitatea prin diferite forme, culori și modele de unghii.

Dacă ești obsedată de aspectul manichiurii cu acril, pudră sau gel, dar urăști să riști să-ți strici unghiile, noul tău erou al manichiurii a sosit: poligelul. Acest hibrid gel-acrilic oferă tot ce este mai bun din gel și acril, astfel încât nu mai trebuie să alegi între stilul unghiilor și siguranța unghiilor. Deci, să descoperim ceea ce face de fapt formula polygel atât de unică.

Ce sunt unghiile cu polygel?

Polygelul este o formulă îmbunătățită de unghii care este cel mai bine descrisă ca o formulă hibridă gel-acrilic. Primești puterea acrilului, și obții o parte din flexibilitatea gelului. Este pe bază de gel în ceea ce privește consistența și textura sa, dar puțin mai gros. Când sunt aplicate corect, unghiile din polygel nu se sparg ușor. De fapt, sunt puternice și flexibile, în ciuda faptului că se simt mai ușoare decât alte soluții precum gelurile dure. Natura lor flexibilă le face și mai durabile pe măsură ce trece timpul.

Sunt unghiile din polygel mai bune decât unghiile acrilice?

Similar cu acrilul, polygelul poate fi folosit pentru a sculpta, umple sau extinde unghiile. Cu toate acestea, există diferențe, inclusiv faptul că polygelul este semnificativ mai ușor decât acrilul (deși este la fel de puternic).

Polygelul este o opțiune perfectă pentru oricine are unghii mai moi, dar nu este recomandat oricui are unghii mai fragile. Este un mijloc excelent pentru cele care au unghii naturale bune, dar doresc puțin mai multă stabilitate și puțin mai multă rezistență, fără abrazibilitatea acrilicelor.

De ce ai nevoie de unghii din polygel?

Dacă încerci să faci unghii cu polygel acasă, mai întâi ai nevoie de rechizite. Încercarea procesului fără instrumentele adecvate poate fi atât frustrantă, cât și potențial dăunătoare unghiilor. Iată tot ce ai nevoie pentru a-ți face cu succes o manichiură cu polygel acasă.

Există multe truse grozave disponibile online, cu o varietate de opțiuni de culoare; alege una dintre cele mai apreciate, care se potrivește bugetului și stilului tău.

  • Forme de unghii, în funcție de preferință
  • Strat de bază și strat superior
  • Lampa unghii UV sau LED
  • O pensulă
  • Spirt
  • Ojă semipermanentă
  • Pilă și buffer unghii
  • Acetonă
  • Discuri demachiante
  • Bețișoare cuticule

Cum se aplică unghiile cu polygel acasă?

  • Pilește-ți unghiile. Acest lucru ajută la netezirea oricăror margini, astfel încât să începi cu o suprafață netedă.
  • Alege forma de unghii care se potrivește cu degetele tale.
  • Aplică stratul de bază și întărește-l sub o lumină LED sau UV. Perioada de timp sub lumină va depinde de kit-ul tău, dar o regulă bună este de 60 de secunde.
  • Înmoaie un disc de bumbac în spirt. Acesta este un pas important, deoarece e bine să-ți ștergi unghiile după ce le scoți din lampă.
  • Cu ajutorul pensulei, întinde polygelul pe unghie și sculptează forma dorită.
  • Întărește-ți unghiile sub lumina LED.
  • Taie, pilește și modelează unghiile după aspectul dorit.
  • Aplică ojă semipermanentă și bagă unghiile în lampa UV sau LED.
  • Aplică stratul superior și din nou plasează unghiile sub lumina LED pentru ultima dată.

Probabil te întrebi cum se aplică oja semipermanenta pe polygel. La fel ca și cum ai aplica-o pe gel sau acril. Dar cum faci atunci când vrei să îndepărtezi polygelul? La fel ca gelul în sine, procesul de îndepărtare este o combinație de tehnici. Va trebui să îndepărtezi o parte din polygel, așa cum faci atunci când îndepărtezi unghiile acrilice, și apoi să folosești acetonă cu un disc de bumbac înfășurat în jurul unghiei.

Dar fiecare kit și produs are un proces diferit de aplicare și îndepărtare, așa că urmează cu atenție instrucțiunile incluse. O modalitate de a spune dacă trusa de unghii cu polygel este de bună calitate este să te uiți la procesul de îndepărtare, deoarece, dacă include multă abraziune asupra unghiei naturale, înseamnă că produsul nu este calitativ.

Cât durează unghiile cu polygel?

Luciul în sine durează aproximativ trei săptămâni. Dacă ai grijă de unghiile tale, s-ar putea să dureze chiar mai mult.

Ai încercat vreodată o manichiură cu polygel?

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase