Home » D:News » Cezar Florea este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Cezar Florea este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Cezar Florea este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene
Publicat: 20.10.2022

Cezar Florea, președintele Societății Române de Bibliofilie și manager al casei de licitații Historic, este invitatul lui Adrian Artene la podcastul ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 22 octombrie, începând cu ora 19:00.

În cadrul podcastului acesta a povestit despre cum arăta mărturia de botez a Regelui Carol al II-lea, a vorbit despre biblioteca inestimabilă a lui Mihai Eminescu și corespondența privată dintre Mihai Eminescu și Ioan Slavici și a spus povestea exemplarului de probă al celebrului ”Omagiu” pe care Nicolae Ceaușescu l-a corectat personal.

Urmărește interviul integral cu președintele Societății Române de Bibliofilie doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase