Actorul american Sean Penn i-a dăruit președintelui ucrainean Zelenski una dintre statuetele sale Oscar

11 11. 2022, 01:00
Sursa foto: Hepta

Actorul american Sean Penn se află pentru a treia oară în Ucraina în timpul războiului și s-a întâlnit cu președintele Volodimir Zelenski, căruia i-a dăruit una dintre statuetele sale Oscar.

Sean Penn a susținut activ Kievul încă de la începutul conflictului din Ucraina, exprimându-se deschis împotriva agresiunii rusești.

Actorul american se află pentru a treia oară în Ucraina în timpul războiului și s-a întâlnit cu președintele Zelenski, căruia i-a dăruit unul dintre Oscarurile sale: „Va rămâne aici până la sfârșitul războiului”.

„De data aceasta, întâlnirea noastră a fost specială. Sean Penn și-a adus statueta Oscar ca simbol al credinței în victoria țării noastre. Va rămâne în Ucraina până la sfârșitul războiului”, a scris Zelenski pe Telegram.

Zelesnski i-a acordat, în schimb, lui Sean Penn diploma Ordinul de Merit III

În imaginile care însoțesc mesajul, Sean Penn este văzut în timp ce îi înmânează statueta președintelui ucrainean, explicându-i simbolul acestui gest și că se va simți „mai bine știind că există o bucată din mine aici”.

Actorul îi spune apoi lui Zelenski că îi poate aduce înapoi statueta în Malibu după ce va câștiga războiul.

La rândul său, Zelenski i-a acordat actorului Ordinul Ucrainean de Merit.

„A fost o mare plăcere să îi înmânez lui Sean Penn diploma Ordinul de Merit III. Vă mulțumim pentru sprijinul sincer și contribuția semnificativă la promovarea Ucrainei în lume!”, a explicat președintele pe rețelele de socializare.