Home » D:News » Motivul incredibil pentru care o femeie a oprit ventilatorul colegei de salon

Motivul incredibil pentru care o femeie a oprit ventilatorul colegei de salon

Motivul incredibil pentru care o femeie a oprit ventilatorul colegei de salon
Sursa foto: Envato
Publicat: 04.12.2022

O femeie de 72 de ani, din Germania, a fost reținută pentru tentativă de omor prin imprudență după ce ar fi oprit de două ori ventilatorul unei colege din salon, pentru că o deranja sunetul pe care îl scotea aparatul vital pentru cealaltă pacientă.

Femeia a fost reținută sub suspiciunea de tentativă de omor prin imprudență după incidentul petrecut marți seară în orașul Mannheim, din sud-vestul Germaniei.

Poliția și procurorii au declarat că suspecta ar fi oprit ventilatorul unei femei și apoi, în ciuda faptului că personalul i-a spus că aparatul era vital pentru pacientă, l-a oprit din nou în cursul serii, potrivit The Guardian.

Femeia a oprit ventilatorul colegei de salon de două ori

Într-un comunicat de presă comun publicat de procuratura și de poliția din Mannheim se arată că femeia a oprit ventilatorul înainte de ora 20.00, după ce „s-a simțit deranjată de zgomotul provenit de la aparatul de oxigen”.

„Deși suspecta a fost informată de către personalul spitalului că alimentarea cu oxigen era o măsură vitală, ea ar fi oprit din nou dispozitivul în jurul orei 21.00”, se arată în comunicat.

Pacienta căreia i-a fost oprit ventilatorul a trebuit să fie resuscitată

Pacienta căreia i-a fost oprit aparatul, în vârstă de 79 de ani, a trebuit să fie resuscitată, au precizat autoritățile, și, deși viața ei nu a fost în pericol, a avut totuși nevoie de îngrijire intensivă.

Suspecta a fost adusă miercuri în fața unui judecător și dusă la închisoare. Investigațiile sunt în curs de desfășurare.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase