Home » D:News » Proprietarul unui restaurant oferă pizza gratis tuturor locuitorilor dintr-un oraș

Proprietarul unui restaurant oferă pizza gratis tuturor locuitorilor dintr-un oraș

Proprietarul unui restaurant oferă pizza gratis tuturor locuitorilor dintr-un oraș
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 04.01.2023

Proprietarul unui restaurant din Edinburgh, Scoția a anunțat că va oferi tuturor locuitorilor orașului o pizza gratuită în următoarea lună, ca un act de bunătate.

Marc Wilkinson, în vârstă de 55 de ani, proprietarul restaurantului Pure Pizza, a anunțat că vrea să-i ajute pe oamenii care se luptă cu scumpirile. El va oferi câte o pizza gratis locuitorilor. Astfel, face un act de caritate și își ajută personalul care în prezent lucrează cu jumătate de normă.

„Sunt foarte mulțumit de planul meu pentru că este un câștig pentru toată lumea… Clienții beneficiază, furnizorii beneficiază, iar echipa mea de bucătari beneficiază, deoarece le oferă mai multe ore de muncă. Tot aud despre cum costul vieții afectează atât de mulți oameni și m-am gândit că oricum cuptoarele mele funcționează toată ziua, așa că ar putea la fel de bine să funcționeze la capacitate maximă toată ziua, dacă asta îi ajută pe oameni. Altruismul este ceva care mă interesează cu adevărat, așa că am vrut să încerc”, a declarat Wilkinson, potrivit BBC.

Cine va primi pizza gratuită?

El a estimat că operațiunea îl va costa aproximativ 12.000 de lire sterline.

Wilkinson, care a deschis afacerea în luna martie 2020, spune că toate cuptoarele sale au capacitatea de a face 18 pizza la fiecare șase minute.

Pizza gratuită va fi oferită persoanelor care vizitează restaurantul în cursul lunii ianuarie. Clienților li se va cere să furnizeze un număr de telefon mobil.

„Sper ca ideea mea să nu scape de sub control, dar nu voi începe să cer o dovadă de adresă, nu vor trebui să aducă o factură de impozit pe care să apară adresa lor”, a precizat Marc Wilkinson.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase