Home » D:News » Marius Tucă Show aniversează 1 an de EXCELENȚĂ la Gândul.ro. Zeci de emisiuni fabuloase, invitați de marcă, milioane de vizualizări!

Marius Tucă Show aniversează 1 an de EXCELENȚĂ la Gândul.ro. Zeci de emisiuni fabuloase, invitați de marcă, milioane de vizualizări!

Publicat: 02.03.2023
Marius Tucă Show aniversează 1 an de EXCELENȚĂ la Gândul.ro. Zeci de emisiuni fabuloase, invitați de marcă, milioane de vizualizări!

Emisiunea Marius Tucă Show aniversează, pe 2 martie 2023, un an de excelență pe platforma gandul.ro. Jurnalist cu o experiență impresionantă, fin analist al fenomenului social și politic, moderator spectaculos și gazdă pentru sute de invitați „de top”, Marius Tucă este, indiscutabil, un „om al momentului” care a declanșat dezbateri aprinse în spațiul public.

În cele 12 luni la Gândul, Marius Tucă a moderat, live, 189 de emisiuni care au atras milioane de vizualizări, pe gandul.ro, pe pagina de Facebook Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. A fost un an-maraton cu 190 de ore de emisiune, peste 4.000 de cut-uri și 40.000 de minute de emisie.

Întotdeauna perfect ancorat în realitate, cu un fler excepțional și cunoscând, de atâția ani, rețeta succesului, celebrul realizator al emisiunii ”Marius Tucă Show” atrage publicul ca un magnet. Cu exact un an în urmă, Marius Tucă a devenit parte integrantă a familiei ”Gândul”, iar emisiunea sa – difuzată pe gandul.ro, canalul de YouTube Gândul, pe paginile de Facebook Gândul și Marius Tucă, dar și pe mariustuca.ro – a fost, de la bun început, un punct de reper din punct de vedere al audienței.

Marius Tucă este, așa cum repetă, de multe ori, colegii de breaslă, neobosit, penetrant și imbatabil, iar emisiunea ”Marius Tucă Show” este croită după chipul și asemănarea sa.

Un an efervescent, un an al analizelor care au oferit răspunsuri multor semne de întrebare

Primul an la Gândul a fost, sub toate aspectele, un an efervescent, un an al analizelor care au oferit răspunsuri multor semne de întrebare, un an în care Marius Tucă a avut în față, ca invitați, oameni politici, analiști, politologi, militari de carieră, personalități care – în fiecare emisiune – au punctat cele mai importante evenimente.

Printre invitații de marcă ai emisiunii s-au numărat publicistul și analistul politic Ion Cristoiu, jurnalistul Cornel Nistorescu, secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană, foștii premieri Adrian Năstase și Victor Ponta, fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu, fostul lider al PNL Crin Antonescu, general maior (r) dr. Virgil Ristea, general (r) Silviu Predoiu,  analistul politic Bogdan Teodorescu și mulți, mulți alții.

Conflictul din Ucraina a fost unul dintre subiectele de maximă importanță abordate de Marius Tucă și de invitații săi, care au descifrat ipoteze și au pus sub lupă toate informațiile.

Un indiscutabil tur de forță care demonstrează, o dată în plus, energia inepuizabilă a lui Marius Tucă, omul care – dincolo de a fi un adevărat ”meseriaș” – se definește atât de simplu pe pagina sa de Facebook: ”Poet, înger-vagabond”.

Gandul.ro face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase