Home » D:News » Momentul în care un robot și un aligator se întâlnesc într-o conductă de apă din Florida

Momentul în care un robot și un aligator se întâlnesc într-o conductă de apă din Florida

Momentul în care un robot și un aligator se întâlnesc într-o conductă de apă din Florida
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 14.05.2023

Un robot amplasat într-o conductă de apă și coordonat de la suprafață de specialiști a descoperit în interior un aligator de mari dimensiuni, potrivit BBC. Robotul avea misiunea de a investiga problemele rețelei de aprovizionare cu apă dintr-o comunitate din Florida.

Incidentul a avut loc în orașul Oviedo din Florida. Robotul dotat cu o cameră se afla în conducta care colectează apele pluviale pentru a depista eventualele fisuri. În timpul misiunii, acesta a dat peste un aligator de 1,5 metri.

„La început, au crezut că este o broască… s-au văzut doi ochi mici strălucitori… dar când s-a întors, s-a văzut coada lungă a aligatorului”, au spus oficialii orașului Oviedo.

Aligatorul s-a speriat de robot și a făcut cale întoarsă

Aligatorul s-a speriat de robot și a făcut cale întoarsă fiind urmărit de acesta.

Sursa: YouTube

„Slavă Domnului, echipajele noastre au un robot”, au adăugat oficialii, avertizând localnicii să nu coboare în conducte.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase