Home » D:News » O pisică a trecut prin aventura vieții după ce a fost trimisă din greșeală într-un colet

O pisică a trecut prin aventura vieții după ce a fost trimisă din greșeală într-un colet

O pisică a trecut prin aventura vieții după ce a fost trimisă din greșeală într-un colet
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 30.04.2024

Aventură uimitoare pentru o pisică din Utah. Galena a dispărut timp de 6 zile, pentru a fi găsită apoi în California, după ce a fost trimisă din greșeală într-un colet Amazon.

Galena a dispărut pe 10 aprilie, iar familia ei a început o căutare disperată, împânzind orașul cu fluturași. Când speranțele se stingeau, pe 17 aprilie, a venit vestea că microcipul Galenei a fost detectat în California, conform Sky News.

Proprietara, Carrie Clark, a primit un mesaj potrivit căruia pisica era la un depozit Amazon din California. A ieșit la iveală că pisica sărise în cutia de carton a unui retur, fiind trimisă din greșeală pe coasta de vest.

Un angajat Amazon a găsit pisica în cutie

„La început nu mi-a venit să cred”, a explicat femeia pentru un post de televiziune din Utah: „m-am dus la soțul meu și i-am spus că Galena a fost găsită și am cedat când ne-am dat seama că cel mai probabil a sărit în cutia de carton pe care o trimisesem cu câteva zile înainte”.

Un angajat Amazon cu suflet bun a găsit-o pe Galena în cutie, vizibil slăbită după zile fără mâncare și apă. A avut grijă de ea, oferindu-i hrană și apă, până când Clark a ajuns să o ia acasă.

După o scurtă vizită la veterinar pentru a se asigura că este bine, Galena s-a reunit cu familia ei.

Familia Galenei îndeamnă toți proprietarii de animale de companie să microcipeze animalele, având astfel o șansă mai mare de a le găsi în caz de pierdere.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase