Home » D:News » SIVECO Balanced ScoreCard – sau cum te-ajuta soft-ul sa iei decizii

SIVECO Balanced ScoreCard – sau cum te-ajuta soft-ul sa iei decizii

SIVECO Balanced ScoreCard – sau cum te-ajuta soft-ul sa iei decizii
Publicat: 22.07.2008
Compania SIVECO Romania a adaugat la oferta proprie de solutii de Business Inteligence un produs modern, ce incorporeaza o viziune noua asupra managementului strategic – SIVECO Balanced ScoreCard.

Solutia a fost dezvoltata si, de altfel, si implementata cu succes pe piata, in scopul furnizarii de date si informatii structurate catre actionari si top-management. In acest fel, soft-ul se transforma intr-un suport real pentru luarea deciziilor si pentru castigarea de avantaj concurential. Conceptul ce sta la baza solutiei se bucura de o larga raspandire la nivel mondial si castiga tot mai multa recunoastere si in Romania. Conform studiilor de specialitate, mai mult de 50% din companiile din Fortune 100 si mai mult de 40% din companiile din Europa folosesc metologia Balanced Scorecard in implementarea si urmarirea strategiei.
 
„Conceptul de Balanced ScoreCard, pe care am fundamentat si in noua solutie SIVECO, se concentreaza pe realizarea si masurarea indicatorilor de performanta – KPI (Key Performance Indicators). Acestia stau la baza unor strategii de succes aplicate de companii de renume din SUA dar si din Europa, care au optat pentru o viziune corecta a business-ului, atat din punct de vedere financiar cat si din cel al viziunii si potentialului afacerii, clientilor sau proceselor interne organizatiei. Practic, SIVECO Romania pune la dispozitia managementului un soft ce poate gestiona, masura si urmari acei indicatori pe care beneficiarul ii considera vitali pentru afacerea sa”, a comentat Ciprian Neacsu, Technical Leader in cadrul companiei SIVECO Romania.
 
SIVECO Balanced ScoreCard beneficiaza de o flexibilitate deosebita, indusa in mod direct de conceptul si metodologia ce stau la baza lui. Din aceasta perspectiva, solutia nou aparuta pe piata se adreseaza companiilor din toate industriile, dar si agentiilor guvernamentale, societatilor non-profit, administratiei publice sau furnizorilor de servicii.
 
Solutia dezvoltata de SIVECO Romania utilizeaza si urmareste indicatorii principali de performanta care conduc la succes. Distingandu-se de aplicatiile traditionale, sistemul identifica punctele nevralgice ale business-ului, dar si solutiile si planurile de lucru posibile pentru evitarea potentialelor probleme. Respectand metodologia consacrata Balanced Scorecard, solutia acopera indicatori de performanta multipli, nu doar financiari, concentrandu-se asupra celor definitorii pentru succesul fiecarui beneficiar.
 
„Utilizarea unui concept modern in arhitectura unui soft de cea mai noua generatie aduce beneficii complexe utilizatorilor sai. Acestia castiga acces in timp real la informatiile de interes, posibilitatea de a-si monitoriza, analiza si compara performanta, urmarindu-si permanent obiectivele strategice. Mai mult, sistemul permite definirea de scenarii de simulare de tip „What-if”, managementul castigand astfel posibilitatea de a previziona evolutia viitoare a business-ului. Implicit, aceasta aduce o viteza de reactie crescuta la dinamica pietei, transpusa intr-o oferta mai buna si intr-un net avantaj competitiv”, a explicat Dorin Bara, Deputy Line of Business Manager in cadrul SIVECO Romania.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase