Home » D:News » Somnul mancator de oameni a fost, in sfarsit, capturat

Somnul mancator de oameni a fost, in sfarsit, capturat

Somnul mancator de oameni a fost, in sfarsit, capturat
Publicat: 10.10.2008
Un somn de dimensiuni uriase care a reusit sa ii ingrozeasca pe localnicii indieni si nepalezi din apropierea raului Kali a fost capturat de o echipa britanica din care a facut parte celebrul biolog si pescar profesionist Jeremey Wade. Somnul a socat prin faptul ca incepuse sa atace copiii care se scaldau in apele raului si sa se hraneasca cu acestia, anunta Sky News.

Monstrul a suferit, in opinia expertilor, o mutatie genetica, ceea ce nu explica insa comportamentul agresiv al acestuia. Satenii mentioneaza ca somnul ar fi prins gustul carnii de om de pe urma cadavrelor partial incinerate care erau aruncate in apele raului Kali. Somnul ucigas este vinovat de disparitia mai multor copii si adolescenti din zona, ultima intamplare de acest gen avand loc in urma cu numai cateva luni, atunci cand un adolescent nepalez de 18 ani a fost tras in adancurile raului de un peste pe care oamenii l-au asemanat cu un porc urias.

Echipa britanica condusa de Jeremy Wade a reusit, insa, sa captureze monstrul. Urmarirea acestuia precum si modul in care a fost scos la suprafata vor putea fi urmarite intr-un documentar realizat de Channel Five.

Sursa:SkyNews

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase