Prima pagină D:News

Razboiul de 77 de ani (1914-1991) si premisele hegemoniei americane

Redactia Descopera.ro | 10.24.2008 | ● Vizualizări: 460
Razboiul de 77 de ani (1914-1991) si premisele hegemoniei americane     Fundatia Calea Victoriei , atelier, neagu djuvara + zoom
Galerie foto (1)

un atelier cu istoricul Neagu M. Djuvara

Fundatia Calea Victoriei va invita luni 17 noiembrie, ora 18:30, la un atelier cu istoricul  Neagu M. Djuvara care va prezenta teoria sa - Razboiul de 77 de ani (1914-1991) si premisele hegemoniei americane si va intra in dialog cu publicul. Domnul Neagu M. Djuvara a deschis in ianuarie 2008 seria atelierelor Fundatiei Calea Victoriei cu un curs in cinci intilniri - Cum am trait secolul XX. Profesorul Neagu M. Djuvara este unul dintre prietenii activi ai fundatiei care a sprijinit inca de la inceput atelierele si evenimentele culturale interactive pentru tineri, la care a participat ca lector si cursant. Fundatia Calea Victoriei este locul unde se desfasoara ateliere teoretice si practice in domenii culturale si umaniste cum ar fi istoria, fotografia, arheologia, filozofia, muzica, istoria artei, folclorul, etnologia, limbile si civilizatiile vechi, teatrul si cinematografia. 

Pentru informatii referitoare la conditiile de participare si inscrieri va rugam vizitati site-ul fundatiei: www.fundatiacaleavictoriei.ro.