Cu bine, “Picture This! Dive into a sea of colors”!

19 08. 2009, 07:00

Cursurile de fotografie au fost tinute de fotografi profesionisti si profesori de la Universitatea de Arta din Bucuresti. Cursurile de istorie a fotografiei, de lumina si culoare, de Photoshop sau Tips&Tricks au fost motivele pentru care participantii se trezeau in fiecare dimineata la ora 8, chiar daca in noaptea anterioara dormeau cateva ore …sau nu dormeau deloc. Studentii au cunoscut din plin si spiritul petrecaret al romanilor, la petrecerile pe care BEST Bucuresti le-a pregatit si animat in fiecare seara. Au avut parte de o seara romaneasca, de una internationala, de jocuri si quest-uri ce i-au inchegat ca echipa. Si pentru ca in timpul weekendurilor petrecute aici, capitala s-a dovedit a fi neincapatoare, participantii si organizatorii s-au urcat intr-un autocar etajat si au plecat inspre frumoasele orase medievale din centrul tarii si mai apoi inspre Marea Neagra. Brasov, Bran, Sighisoara, Sibiu au reprezentat principalele atractii si exponate ce au primit intreaga atentie a camerelor de filmat si fotografiat in primul weekend.

Cursantii s-au intors apoi in Bucuresti unde l-au cunoscut prin poze creative cu steagul Romaniei, au aflat provenienta expresiei " Dati un leu pentru Ateneu", au vizitat parcurile Herastrau si Cismigiu, Casa Poporului si Palatul Victoria. Ultimul sfarsit de saptamana tinerii europeni au vizitat litoralul romanesc, pozele fiind din nou parte din programul de zi iar frumoasa mare de la Eforie-Nord a fost modelul perfect pentru al doilea weekend.

La finalul cursului s-au selectat poze de la fiecare participant, iar cea mai buna poza realizata de fiecare participant a beneficiat de onoarea de a fi expusa la Sala Dalles, unde cursantii au avut parte de un vernisaj deosebit. Diplome, discursuri emotionante si ultimele poze facute impreuna au incununat experienta cursului de vara de fotografie organizat de BEST Bucuresti.

Vezi aici galeria foto

CITESTE SI: