Nevasta noului prim-ministru al Japoniei crede in extraterestri

04 09. 2009, 12:05

"Il mananc pur si simplu" - a declarat Miyuki intr-o emisiune de televiziune, inchizand ochii, inclinand capul intr-o parte si ridicand bratele catre cer ca si cum ar fi smuls fasii imaginare de soare - "Imi da o energie enorma si chiar si sotul meu a inceput sa-l manance recent".

Unii cred totusi ca proaspata First Lady este o artista si probabil a folosit o metafora. Miyuki, in varsta de 66 de ani, nascuta la Shanghai, a trait multa vreme in Statele Unite. A fost cantareata, balerina si actrita si a abondonat lumea spectacolului pentru a se casatori cu Yukio Hatoyama, politician care duminica trecuta a fost desemnat sa treaca la "carma" Japoniei, in speranta de a o scoate dintr-o criza de peste un deceniu.

Extaziat de declaratiile sotiei sale, primul-ministru repeta cu fiecare ocazie ca s-a casatorit din dragoste si ca meritul succesului sau politic i se datoreaza lui Miyuki. Iar stirile-bomba pe care aceasta le livreaza presei nu se opresc aici. Intr-o carte publicata anul trecut, Miyuki scria ca in urma cu 20 de ani a calatorit in spatiu rapita de extraterestri. "In timp ce corpul meu dormea cred ca spiritul meu a zburat pe o nava spatiala de forma triunghiulara catre Venus. Era un loc foarte frumos si plin de verdeata".

Totusi, dintre toate marturisirile primei-doamne, cea care a entuziasmat cel mai tare publicul il priveste pe Tom Cruise, adept al Scientologiei si protagonist al filmului Ultimul Samurai, foarte popular la Tokio. " Stiu ca el a fost japonez intr-o viata anterioara. Eram impreuna. Prin urmare cred ca atunci cand il voi intalni ma va recunoaste si imi va spune ca nu ne-am vazut de o gramada de vreme".
Sursa: La Stampa

CITESTE SI: