Prima pagină D:News

Lumea se va sfarsi azi! Sau nu…

09.09.2009 | ● Vizualizări: 68
Lumea se va sfarsi azi! Sau nu…     no tags + zoom
Galerie foto (1)

9.09.2009. Daca pentru unii aceasta repetitie de cifre nu inseamna mai mult decat data de 9 septembrie 2009, in tabara conspirationistilor, repetitia cifrei 9 face furori. Ziua de astazi a fost prezisa de anumite voci ca fiind ultima zi a lumii, Ziua Apocalipsei.

Faptul ca suntem inca aici ne demonstreaza ca fanii sfarsituluiPamantului s-au inselat amarnic. Inca o data. In ultimelesaptamani, forumurile destinate conspiratiilor extraterestre, zileiApocalipsei si numerologiei au fost sufocate de discutii in jurulsemnificatiei zilei de 09/09/2009. Unii au emis ipoteza izbucniriiunei epidemii mortale de gripa porcina, in vreme ce altiutilizatori de internet au imbratisat o idee mai putin "romantica":Pamantul va fi absorbit de catre o gaura neagra, creata de catreacceleratorul de particule din Geneva.

In realitate, se pare ca cele mai interesante lucruri de pe ordineade zi sunt lansarea noului joc pentru calculator Beatles si a unuinou Apple iPod.

Ultimii ani nu au fost prea magulitori cu fanii Armageddon-ului.Pamantenii au trecut pragul noului mileniu fara a fi amenintati decatre norii apocaliptici, in vreme ce 06/06/2006 s-a dovedit a fidoar o zi banala, aproape lipsita de evenimente. Speranteleacestora au renascut in preajma datei de 09/09/2009, mai ales inMarea Britanie, unde numarul general pentru urgente este 999. Dezamagiti sau optimisti, amatorii de dezastre asteapta cu interessosirea unei alte date "apocaliptice".

Sursa: Daily Mail

CITESTE SI: