Prima pagină D:News

Misterioasa broasca luminoasa

Redactia Descopera.ro | 10.04.2009 | ● Vizualizări: 173
Misterioasa broasca luminoasa     broasca, accident, crazy zoo, zoologie, natura, funny + zoom
Galerie foto (1)

La o prima vedere, amfibianul din fotografie arata precum produsul unei operatiuni nereusite de inginerie genetica. Sau, poate, este victima unei iradiatii de natura nucleara.

Cu toate acestea, ciudatul broscoi luminos are o explicatie mai « prozaica », in ciuda faptului ca fotografia este, totusi, spectaculoasa. James Snyner, un american de 29 ani, a surprins broasca luminoasa intr-o seara, in pomul de mango din gradina sa din West Palm Beach, Florida. Intrigat de bizara creatura, americanul a fugit in casa si s-a intors cu aparatul de fotografiat pentru a imortaliza ciudatenia.

Dupa ce a facut poza, si-a dat seama imediat ca nu are de-a face cu o vietate mai putin obisnuita. Cauza fenomenului este ca biata broasca vana inocent insecte si a fost atrasa de unul dintre beculetele luminoase cu care americanul isi decorase gradina. Confundandu-l cu un apetisant licurici, broasca s-a repezit si l-a inghitit, dar a ramas atasata de firul care alimenta instalatia. Americanul a reusit sa extraga cu succes becul din stomacul animalului si a eliberat lacoma broasca in natura.

CITESTE SI: