Prima pagină D:News

Cel mai mare mic dejun din lume

10.12.2009 | ● Vizualizări: 286
Cel mai mare mic dejun din lume     mancare, recorduri, cartea recordurilor, cel mai mare mic dejun, carnati, mic dejun englez + zoom
Galerie foto (2)

O cafenea din Bolton ofera clientilor sai ceea ce Guinness Book a catalogat a fi cel mai mare mic dejun din lume – iar daca acestia reusesc sa-l infulece pana la capat, totul este din partea casei.

Dar este si o mica conditie la mijloc pentru ca micul dejun safie gratis - masa trebuie terminata in cel mult 20 de minute,interval in care consumatorii nu au voie sa serveasca ceai, suc sauorice alt lichid. Uriasul mic dejun este format din 10 carnati, 10oua, 10 bucati de bacon, 5 budinci si un morman de fasole, ciupercisi rosii. Si daca toate aceste bucate nu ar fi fost de ajuns, «cireasa de pe tort » este formata dintr-un sandwich toast alcatuitdin 10 felii de paine si topinguri la alegerea clientului.

Localul Mario's Cafe din Bolton ofera aceasta bomba calorica(contine nu mai putin de 5.000 de calorii, de doua ori mai multdecat o masa consistenta normala pentru un barbat adult) pentru10,95 de lire sterline. In mod normal, un astfel de mic dejun estecomandat de grupuri formate din 4-5 persoane, insa daca doriti sadoborati recordul de unul singur trebuie sa semnati o foaie princare declarati ca sunteti perfect sanatos si sunteti constient deriscurile la care va supuneti.Pana acum 23 de oameni au incercat sa intre in CarteaRecordurilor, insa cu totii au esuat. Mario Frappola, patronulcafenelei declara ca a incercat el insusi sa doboare recordul, farasucces.

CITESTE SI: