Prima pagină D:News

Tinerii sunt mai fericiti atunci cand navigheaza pe internet

10.14.2009 | ● Vizualizări: 285
Tinerii sunt mai fericiti atunci cand navigheaza pe internet     tineri, internet, tehnologie, gadget + zoom
Galerie foto (1)

O noua generatie de tineri a fost revelata in urma unui studiu amplu, dupa ce aproximativ jumatate dintre tinerii chestionati au marturisit ca sunt mai fericiti atunci cand navigheaza pe internet.

Pentru noua generatie de "nativi digitali", tehnologiile modernenu reprezinta un mister, ci o provocare continua. Internetul joacaun rol vital in viata tinerilor cu varste intre 16 si 24 de ani,dintre care trei sferturi au marturisit ca nu pot trai fara acestemijloace de comunicare moderne, se arata in studiul efectuat deYouthNet.

Un numar de 994 de persoane din Marea Britanie au raspuns laintrebari. Dintre acestia, un procent de 45% au marturisit ca suntmai fericiti atunci cand sunt online. 32% sustin ca nu au nevoie savorbeasca despre problemele lor cu cei apropiati, deoarece pot gasitoate informatiile online, in vreme ce 82% folosesc internetulpentru a cauta sfaturi sau informatii in interes propriu.

Rezultatele acestui studiu au dat nastere la noi temeri legate defaptul ca tinerii care folosesc fara limite calculatorul sau alteaparate similare, risca sa piarda contactul cu lumea reala si cuoamenii din jurul lor.

Sursa: Daily Mail

CITESTE SI:

Tag-uri: tineri | internet | tehnologie | gadget