Prima pagină D:News

Tinerii sunt mai fericiti atunci cand navigheaza pe internet

Redactia Descopera.ro | 10.14.2009 | ● Vizualizări: 292
Tinerii sunt mai fericiti atunci cand navigheaza pe internet     tineri, internet, tehnologie, gadget + zoom
Galerie foto (1)

O noua generatie de tineri a fost revelata in urma unui studiu amplu, dupa ce aproximativ jumatate dintre tinerii chestionati au marturisit ca sunt mai fericiti atunci cand navigheaza pe internet.

Pentru noua generatie de "nativi digitali", tehnologiile moderne nu reprezinta un mister, ci o provocare continua. Internetul joaca un rol vital in viata tinerilor cu varste intre 16 si 24 de ani, dintre care trei sferturi au marturisit ca nu pot trai fara aceste mijloace de comunicare moderne, se arata in studiul efectuat de YouthNet.

Un numar de 994 de persoane din Marea Britanie au raspuns la intrebari. Dintre acestia, un procent de 45% au marturisit ca sunt mai fericiti atunci cand sunt online. 32% sustin ca nu au nevoie sa vorbeasca despre problemele lor cu cei apropiati, deoarece pot gasi toate informatiile online, in vreme ce 82% folosesc internetul pentru a cauta sfaturi sau informatii in interes propriu.

Rezultatele acestui studiu au dat nastere la noi temeri legate de faptul ca tinerii care folosesc fara limite calculatorul sau alte aparate similare, risca sa piarda contactul cu lumea reala si cu oamenii din jurul lor.

Sursa: Daily Mail

CITESTE SI:

Tag-uri: tineri | internet | tehnologie | gadget