Prima pagină D:News

Versete din Coran au aparut pe trupul unui copil

10.21.2009 | ● Vizualizări: 333
Versete din Coran au aparut pe trupul unui copil     no tags + zoom
Galerie foto (1)

In orasul Krasno-Okyabrskoye din Republica Dagestan, situata in Federatia Rusa, s-a nascut un copil caruia la varsta de noua luni i-au aparut din senin pe corp versete din Coran, cartea sfanta a Islamului.

Mama copilului, Madina Yakubova, a declarat ca baietelul s-anascut cu un hematom pe barbie, dar cand vanataia s-a vindecat, inlocul ei a aparut cuvantul "Allah" scris cu caractere arabe.Parintii s-au speriat si nu au spus nimanui ce s-a intamplat, panain momentul in care pe trupul copilului a aparut din senininscriptia "Aratati aceste semne omenirii". Inscripiile au aparutin zilele de luni si vineri. Un reprezentant al Clerului Musulmandin Dagestan nu a dorit sa comenteze cazul, declarandu-se la fel destupefiat ca orice curios care a dorit sa vada pruncul. Imamul dinsatul unde s-a nascut copilul este convins ca semnele sunt"Marturii ale lui Allah".

Pe de alta parte, medicii rusi care au investigat copilul nu credin miracole religioase, Ludmila Luss, cadru medical in localitatedeclarand ca inscriptiile au fost facute de parinti cu ajutorulunor substante iritante precum piperul ardeiul iute sau sarea. Cutoate acestea, cetatenii de rand ai acestei republici caucazienesunt tot mai convinsi ca se afla in fata unui semn sau avertizaridivine.


Sursa : Pravda

CITESTE SI :