Catelusa care s-a luptat cu o puma

07 01. 2010, 13:12

Austin Foreman, un baiat de 11 ani, se afla in padurea din preajma casei sale, unde aduna lemne pentru foc, acompaniat de Angel, catelusa sa. Deodata, o puma s-a napustit asupra celor doi. Angel nu a ezitat sa se interpuna intre felina periculoasa si copil, declansand lupta.

Baiatul a profitat de acest moment si a fugit in casa, anuntandu-si de urganta mama. Aceasta a telefonat unui echipaj al Royal Canadian Mounted Police, care a ajuns intr-un minut in fata casei din oraselul Boston Bar, aflat in provincia canandiana British Columbia. Sosirea politistilor s-a dovedit salvatoare pentru Angel deoarece, in acel moment, puma se afla deasupra acesteia si se pregatea sa-i aplice muscatura fatala la gat. Politistii au tras, in prima
instanta, doua cartuse in spatele felinei, dar acesta nu a slabit deloc muscatura. Alte doua cartuse, trase de aproape, au ucis puma.

"Am fost foarte, foarte norocos. Daca nu era Angel, nu cred ca mai traiam in acest moment. Este cea mai buna prietena pe care am avut-o vreodata, iar de astazi este si gardianul meu", declara emotionat baietelul.

Sursa: Discovery

CITESTE SI :