Prima pagină D:News

Antenele militare HAARP, un mijloc de dominare a omenirii?

Redactia Descopera.ro | 01.21.2010 | ● Vizualizări: 3842
Antenele militare HAARP, un mijloc de dominare a omenirii?      no tags + zoom
Galerie foto (1)

Este de o oarecare notorietate faptul ca Fortele Aeriene ale SUA au dezvoltat un proiect controversat, cu tente stiintifico-fantastice, capabil sa manifeste transformari violente si neasteptate ale climei. Este vorba despre misteriosul program HAARP.

Acronimul provine de la denumirea "Research Program for High Frequency Active Auroral" iar proiectul opereaza prin exercitarea unor atacuri la nivel ionosferic, cu unde de inalta frecventa avand puterea de 1 GW, generate de un complex de antene localizate in Alaska. Prin aceasta metoda, SUA ar fi reusit sa reproduca o aurora boreala artificiala.

Sistemul poate folosi energia prezenta in exteriorul spatiului terestru, directionand-o in scopul obtinerii unor schimbari abrupte de clima. Este o proprietate de natura sa incadreze HAARP in categoria unor arme foarte eficiente de razboi.

Se crede ca prin intermediul manipularii frecventelor ionosferice cu ajutorul satelitilor, antenele HAARP pot fi intrebuintate si in alte scopuri, exceptand schimbarile climatice. Intre acestea, se numara aspecte nedaunatoare oamenilor, precum generarea stratului de ozon, dar si actiuni precum dezintegrarea obiectelor, inducerea combustiei instantanee, schimbarea tiparelor cerebrale, inducerea unui comportament anume si provocarea diferitelor boli biologice.

Recentele cutremure devastatoare din Haiti au nascut chiar unele dezbateri pe marginea posibilitatii ca un eventual interes SUA in acest teritoriu sa fi motivat influentarea cataclismelor din Marea Caraibelor cu ajutorul antenelor HAARP.

Sursa: Pravda

CITESTE SI: