Prima pagină D:News

Cel mai mare iepure din lume

Redactia Descopera.ro | 02.28.2010 | ● Vizualizări: 2426
Cel mai mare iepure din lume     cartea recordurilor, recorduri, natura, zoologie, crazy zoo, funny, cel mai mare iepure + zoom
Galerie foto (2)

In ciuda faptului ca inca nu a implinit un an de viata, iepurele Ralph are deja o lungime de 1,25 metri si este mai greu decat un copil de 3 ani.

Uriasul iepure a avut, inca de dupa nastere, o pofta nebuna de mancare, stapanii sai cheltuind saptamanal in jur de 100 de euro numai pentru a satisface pofta fara de sfarsit a lui Ralph pentru morcovi, mere, salata si mancare specializata, concentrata in proteine si glucide. Iepuroiul se mai da in vant dupa biscuiti, paine prajite, cereale cu miere si ciocolata.

Marimea neobisnuita a iepurelui este o mostenire genetica, mama lui Ralph, care a murit anul trecut, fiind fosta detinatoare a recordului mondial al celui mai mare iepure din lume, cu o lungime de 124 de cm si o greutate de 19,5 kg. Nici tatal lui Ralph nu s-a lasat mai prejos, cu cei 98 de cm si o greutate de 14 kg (pentru comparatie, un iepure obisnuit, nu cantareste mai mult 2-3 kg). Jane Grants, britanica care-l creste pe Ralph, asteapta reprezentantii Guinness World Records pentru a omologa noul record.

CITESTE SI: