Prima pagină D:News

O fantoma creeaza panica intre angajatii unui magazin (VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 03.02.2010 | ● Vizualizări: 245
O fantoma creeaza panica intre angajatii unui magazin (VIDEO)     fantoma, magazin, camera de supraveghere, inregistrare, spirit + zoom
Galerie foto (1)

Trish Nolan si Sonya Hird, doua angajate ale unui complex comercial din Carlisle, Marea Britanie, au devenit vedete peste noapte, la propriu, dupa ce au reusit sa faca publica o inregistrare in care apare ceea ce pare a fi o fantoma. Inregistrarea a fost facuta de una dintre camerele de supraveghere ale magazinului in care filmau cele doua femei, iar cumparatorii au asistat si ei ingroziti la aparitia de pe ecranul monitorului...

"Nu am crezut niciodata in fantome, dar dupa ce am trait in acea seara, cred cu tarie", afirma Trish Nolan, in varsta 42 de ani.

Spiritul a aparut numai in imaginile filmate, si asta de peste 10 ori intr-o singura ora. Angajatii magazinului sunt convinsi ca acesta a fost deranjat de lucrarile de renovare la un apartament de langa magazinul in cauza, apartament despre care se spune de ani buni ca ar fi bantuit.

"In acea noapte am simtit o prezenta misterioasa in aceeasi camera in care ma aflam cu colega mea Sonya. Pur si simplu, mana dreapta imi inghetase. I-am spus Sonyei ca se intampla ceva ciudat si, brusc, a aparut acel spirit pe ecran. Nu am vazut niciodata ceva asemanator", sustine aceeasi Trish Nolan.

Sursa: News&Star

CITESTE SI: