Prima pagină D:News

OZN-uri deasupra lacului nord-american Erie? (VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 03.10.2010 | ● Vizualizări: 466
OZN-uri deasupra lacului nord-american Erie? (VIDEO)     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Eugene Erlikh, un localnic din apropierea lacului Erie, care desparte Canada de Statele Unite si este impartit “frateste” intre cele doua tari, sustine ca a identificat un OZN deasupra formatiunii hidrografice.

Tanarul, in varsta de 20 de ani, declara ca mai multe lumini inexplicabile au aparut in zona casei sale din localitatea Euclid, timp de cinci nopti consecutiv. Eugene vorbeste despre raze de lumina foarte stralucitoare, in spctru rosu, galben, verde si albastru.

Obiectele zburatoare neidentificate raman inca un mister. Nimeni nu stie ce au fost, inclusiv tanarul student, care admite ca povestea pare greu de crezut. Nu este prima oara cand cineva a observat activitati neobisnuite pe cerul de deasupra Clevelandului. In 2007, mai multi oameni au fost martorii unui fenomen despre care au crezut ca este un OZN deasupra Turnului Key.

"De ce sunt acolo? De ce continua sa revina, in acelasi moment, in aceeasi zona. Nu vad niciun motiv", a declarat Erlikh. Pazele de coasta ale SUA si Canadei, precum si cateva departamente de politie locale nu au primit rapoarte aditionale ale fenomenului.

Sursa: Fox8

CITESTE SI: