Prima pagină D:News

O pisica iubeste... inotul

Redactia Descopera.ro | 03.18.2010 | ● Vizualizări: 210
Pisica care iubeste... inotul     mata, pisica, felina, pisici, funny, crazy zoo, zoologie, natura, inot + zoom
Galerie foto (3)

Spre deosebire de suratele sale feline, care fug de apa ca dracu’ de tamaie, Prinny, o pisica persana care traieste in Australia, este absolut innebunita dupa inot.

Stapanul pisicii inotatoare, Jacque Olsen, povesteste ca nu a mai auzit pana acum de o pisica care sa sara in apa de placere si sa inoate minute in sir. Cum a ajuns Prinny sa-si descopere ciudata pasiune?

Domnul Olsen este si posesorul unui catel, Bandit, cu care Prinny se intelege foarte bine, cele doua animale dormind, mancand si jucandu-se impreuna. La un momentdat, Olsen a inceput sa-l duca pe Bandit la o piscina specializata pentru caini, Doggy Paddle Swim Centre din Rosebud, Melbourne. Insa, copii lui Olsen i-au spus acestuia ca, de fiecare data cand pleca cu catelul Bandit la inot, mâţa devine agitata si deprimata, plangand dupa prietenul ei patruped.

Prin urmare, intr-o buna zi, Olsen a hotarat sa-si ia si pisica la piscina. Nu mica i-a fost mirare atunci cand, dupa ce Bandit a sarit in apa si a inceput sa inoate, pisica Prinny a fugit din bratele barbatului si s-a aruncat si ea in apa, inotand cot la cot cu cainele. De atunci, cele doua animale merg impreuna, de 3 ori pe saptamana, la inot, cei de la Doggy Paddle Swim Centre declarand, amuzati, ca au abonamente lunare pentru 500 de caini si o pisica - pe care, administratorii centrului, o primesc gratuit.

CITESTE SI: