Prima pagină D:News

Nu a crezut nimeni in ei, dar au reusit!

Redactia Descopera.ro | 06.01.2010 | ● Vizualizări: 476
Nu a crezut nimeni in ei, dar au reusit!     personalitate, vedete, genii, nu te da batut, michael jordan, caruso + zoom
Galerie foto (1)

Nu te da niciodata batut. Portalul APROPO.ro a intocmit un clasament format din 17 oameni, in care - initial - nu a crezut nimeni, dar care au ajuns, mai apoi, prin ambitie si perseverenta, adevarate genii, cunoscute de intreaga omenire.

Profesoara lui Enrico Caruso (poate cel mai mare tenor pe care l-a cunoscut omenirea) i-a spus acestuia ca n-are voce si ca nu poate sa cante deloc. Parintii lui ar fi vrut ca acesta sa devina inginer. Pana la urma, Caruso a fost unul dintre cei mai faimosi tenori din istoria operei, fiind cel mai cunoscut artist din primii 20 de ani ai secolului al XX-lea! Un alt exemplu relevat este acela al sportivilor Michael Jordan si Bob Cousy, care au fost dati afara din echipa de baschet a liceului. Jordan marturisea sarcastic: "Am esuat de nenumarate ori in viata. De aceea am reusit." Descopera aici celelalte exemple de ambitie si perseverenta.

DESCOPERA lumea in care traiesti!

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI