Prima pagină D:News

Politia olandeza isi deghizeaza agentii in evrei, pentru a-i prinde pe antisemiti

Redactia Descopera.ro | 06.24.2010 | ● Vizualizări: 228
Politia olandeza isi deghizeaza agentii in evrei, pentru a-i prinde pe antisemiti     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Autoritatile din Olanda planuiesc sa dea drumul pe strazi unor “evrei-capcana”, prin deghizarea agentilor de politie in “slujutori ai lui David”, intr-un efort de a-i prinde pe atacatorii antisemiti.

Lodewijk Asscher, primarul capitalei Amsterdam, a ordonat noua strategie diversionista pentru a reduce numarul atacurilor verbale si fizice la adresa evreilor, sub presiunea temerilor ca violentele de natura antisemita se afla in crestere.

Potrivit rapoartelor locale, evreii din cel putin sase cartiere din Amsterdam nu pot, adesea, sa traverseze strada purtandu-si kipa, fara a fi insultati, scuipati si chiar atacati. Politia din capitala olandeza foloseste deja agenti deghizati in prostituate, homosexuali si batrani, pentru a diminua abuzurile stradale si asalturile asupra pederastilor. Purtatorii de cuvant ai autoritatilor din Olanda sustin ca strategia este una foarte eficienta, care ii scoate foarte usor la suprafata pe raufacatori si duce, negresit, la capturarea lor.

"Vanatoarea" de antisemiti a prins contur mai ales dupa ce o inregistrare secreta a unei companii evreiesti, Joodse Omroep, difuzata recent, a socat Amsterdamul, un oras care sa mandreste cu libertinismul sau si care gazduieste muzeul Anne Frank, una dintre cele mai renumite victime ale Holocaustului. Filmarea arata tinereri, adesea de origine straina, strigand si simuland saluturi naziste dinaintea unor rabini, in diferite regiuni ale capitalei olandeze.

Sursa: Telegraph

DESCOPERA lumea in care traiesti!

CITESTE SI: