Prima victima umana a gheparzilor

05 08. 2010, 13:01

Aceasta este o femeie in varsta de 37 ani, care a fost ucisa de unul dintre gheparzii detinuti de gradina zoologica din Olmen. Femeia in cauza era o vizitatoare frecventa a gradinii zoologice, fiind numita de ingrijitori "bunica gheparzilor", deoarece se inscrisese intr-un program de adoptare si sponsorizare a felinelor.

Programul permitea vizitatorilor care doneaza bani pentru animalul ales, sa participe impreuna cu ingrijitorul acestuia la hranirea si curatarea padocului ghepardului. Conform anchetei derulate, in mod inexplicabil, femeia a asteptat ascunsa pana cand gradina zoo a fost inchisa si ingrijitorii au plecat acasa, dupa care a intrat singura in perimetrul ghepardului.

In ciuda incidentului tragic, oficialii gradinii zoologice au declarat presei ca ghepardul care a ucis-o pe femeie nu va fi eutanasiat. Jan Libot, purtatorul de cuvant al gradinii zoo Olmen, a declarat, totusi, ca din acest moment: "vizitatorilor nu li se va mai permite sa hraneasca animalele sau sa faca fotografii in imediata apropiere a animalelor periculoase".

Sursa: SidneyMorningHerald.

DESCOPERA unde se afla taramul nemuritorilor!

CITESTE SI :