Prima pagină D:News

Descopera eroul din tine cu Discovery!

Redactia Descopera.ro | 09.07.2010 | ● Vizualizări: 87
Descopera eroul din tine cu Discovery!     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Marti, 7 septembrie, in Bucuresti, Discovery Channel a organizat o conferinta de presa in cadrul careia a anuntat, prin intermediul Adei Roseti, Channel Director pentru Romania, Ungaria, Replublica Ceha si Slovacia, noua grila de toamna a postului, creata sub conceptul “Descopera eroul din tine!”

Discovery Channel le va aduce telespectatorilor premiere cu cei mai cunoscuti eroi din programele sale, dar si sapte productii locale de scurt metraj, cu protagonisti romani care intruchipeaza spiritul Discovery prin pasiunile si stilul lor de viata.

Un aeromodelist, un motociclist care a calatorit pana in Mongolia si inapoi, un tanar practicant de parkour, un doctor care salveaza oameni de la celalalt capat al lumii, un constructor de motocilete, un maratonist la inaltime si un scafandru care ii ajuta pe hipoacuzici; acestia sunt protagonistii povestilor din Romania, pe care telespectatorii postului Discovery Channel ii vor putea privi, incepand cu 27 septembrie, in fiecare zi, de la ora 22.00.

Filmele sunt scurt-metraje de cate trei minute, pentru productia carora Discovery Romania a colaborat cu Videograma si Transart. Tot in noua grila de toamna, Discovery Channel a inclus si cateva premiere prezentate de unii dintre cei mai faimosi "eroi" ai postului. Incepand cu a doua saptamana a lunii septembrie, in fiecare seara, la ora 22.00, fanii vor putea viziona emisiuni precum: "Tehnici de supravietuire urbana", "Cele mai dure orase din lume", "Ross Kemp in jungla urbana", "Ray Mears si thenicile indigenilor", "Dr. G, medic legist", "Monstrii apelor", "O prada mortala" si "9/11 Dupa caderea turnurilor".

Noua campanie de marketing a postului Discovery Channle, bazata pe conceptul "Descopera eroul din tine", se va desfasura in perioada 13 septembrie - 30 octombire si va cuprinde activitati outdoor - panouri afisate in 7 orase, la metrou, in cinematografe - , materiale print si online, precum si actiuni PR.

Descopera lumea in care traiesti:

CITESTE SI: