Prima pagină D:News

Tehnologia USB este “purtatoare de insemne satanice”

Redactia Descopera.ro | 11.18.2010 | ● Vizualizări: 2113
Tehnologia USB este “purtatoare de insemne satanice”     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Crestinii evanghelisti din Brazilia au renuntat la intrebuintarea conexiunilor USB dupa ce au identificat in aceasta tehnologie insemnele veneratorilor Satanei.

Revelatia s-a manifestat dupa ce cultul evanghelist brazilian "Pacea Domnului Preaiubit" a remarcat asemanarea dintre simbolul USB si un trident. Comunitatea crestina a decis sa interzica dreptul membrilor sai de a mai folosi tehnologia cu pricina, consimtind ca aceasta foloseste simbolul fraternizarii cu diavolul.

Potrivit fondatorului congregatiei, "apostolul" Welder Saldanha, simbolul nu este decat altul dintre multele prezente in caminele crestinilor: "Simbolul Satanei este un trident, folosit pentru torturarea sufletelor care ajung in iad. Existenta acestei marci pe tehologia intrebuintata de oameni ii transforma pe toti in adepti ai diavolului", explica monahul.

S-au luat masuri stricte pentru ca toate conexiunile USB ale enoriasilor cultului brazilian sa fie schimbate cu unele comune sau chiar Bluetooth, care, potrivit lui Saldanha Welder, este o tehnologie permisa caci "albastru reprezinta culoarea ochilor salvatorului nostru Iisus Hristos".

Sursa: Guardian

Descopera lumea in care traiesti: